top of page

OVER ONS

benecameron.jpg

Bénédicte
Agneessens

& Cameron Mostinckx 

Bénédicte Agneessens

Ik ben kinesiste Bénédicte Agneessens. In 2008 studeerde ik af aan de KU Leuven als Licentiaat en Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Nadat ik afstudeerde heb ik ervaring opgedaan in enkele groepspraktijken. Recent ben ik mijn eigen kinepraktijk begonnen. Sinds ik afstudeerde heb ik elk jaar verschillende specialisatieopleidingen gevolgd. Daardoor ben ik op de hoogte van de nieuwste therapieën en behandelingstechnieken. Dit jaar verwelkom ik mijn nieuwe collega waardoor er nu een kineteam voor U klaar staat.

Cameron Mostinckx

Mijn naam is Cameron Mostinckx en ik ben in 2018 afgestudeerd als Sportkinesitherapeut aan de VUB. Vanaf Oktober 2018 tot Oktober 2019 heb ik gewerkt als Fitness Coach in een Fitnesscentrum (Fyzix Vilvoorde). Hierdoor heb ik ervaring opgedaan in het opstellen van trainingschema’s en het begeleiden van ervaren en beginnende sporters. Mensen aanzetten tot bewegen en het aannemen van een gezonde levensstijl is wat voor mij primeert.

Verder spits ik mij graag toe op de sportletselpreventie en revalidatie van sporters, met een specifieke interesse in volleyballers en voetballers. 

bottom of page